_MG_5777

Sindsro

Ønsker du at lære at behandle psykisk syge med en revolutionerende behandlingsform og samtidig få et større indblik i psykiske sygdomme og stressrelaterede lidelser?
Du er 3 skridt fra dit ønske

  1. skridt – en samtale og godkendelse
  2. skridt – Buddhi uddannelsen
  3. skridt – Sindsro uddannelsen

Uddannelsen til at give behandlingen Sindsro er unik og kan ikke fås andre steder i verden – endnu.

1. skridt – Godkendelse
Hvis du er interesseret i at deltage på en Buddhi uddannelse, så skal du søge om at komme med på kurset. Dit brev eller e-mail skal indeholde nogle linjer om, hvorfor du ønsker at starte på Buddhi og lære sindsro, hvad du laver i dit professionelle virke, dit navn, din alder, din adresse, din e-mail adresse og dit telefonnummer.
Udover at jeg læser dit brev eller din e-mail, skal du vide, at jeg også kigger clairvoyant på, om du vil kunne få noget positivt ud af at starte på Buddhi. Hvis det er tilfældet, skal du til en personlig samtale hos mig for en endelig godkendelse. Buddhi kurset er adgangsgivende til at deltage på Sindsro uddannelsen.

2. skridt – Buddhi uddannelsen
Du vil lære en helt ny energiteknik, der aktiverer den indre kerne af lys, og som gør, at de enkelte psykiske organer/chakraer bliver renset indefra – der vil dermed opstå dyb fred i de forskellige bevidsthedsområder. Muligheden, for at erkende, at man selv er Guddommelig, vokser, og de intuitive oplevelser tager til. Derudover vil du selv gennemgå og lære rod-terapi, en stærk og forvandlende energiteknik der arbejder med dit fundament – din base. Du vil lære basisteknikkerne i at give behandlingen sindsro.

Buddhi starter en gang om året og løber over 8 weekender.
Der er max 16 deltagere.

3. skridt – Sindsro uddannelsen
Selve sindsro uddannelsen er målrettet til at kunne behandle psykisk syge med en ny og revolutioner behandling, sindsro. Sindsro er en spirituel teknologi – modtaget og udviklet i 1998 af Steen Kofoed, men derudover så kan denne unikke teknik også bruges til at hjælpe på stress.
En af de store ubalancer, som er ved at overtage den vestlige verden. er stress. Hastigheden i vores samfund og i hvert enkelt menneske stiger i en sådan grad, at flere og flere mennesker har brug for behandlingen sindsro og ikke mindst undervisning og træning i selv at vedligeholde roen i sindet. Derudover er der flere og flere mennesker, der udvikler psykiske ubalancer, netop fordi de ikke bliver hjulpet til at genfinde deres indre ro.

Ansvarlighed
For at kunne give behandlingen sindsro, på en forsvarlig måde, kræves der et kendskab til, hvem du selv er, og hvem du ikke er. Og derfor er det nødvendigt med en træning i afvikling af din egen personligheds støj, så du selv er i stand til at være i din kerne af ro.
Hvis du ikke har forudgående træning i at blive i din kerne af lys, via Buddhi uddannelsen, så vil dit arbejde med sindsro være mangelfuldt, og der vil være en risiko for, at du skader den, du ønsker at hjælpe – og at du skader sig selv på sigt.

Uddannelsen omhandler
At forstå hvad psykisk sygdom er
At få integreret ny åndsvidenskabelig og spirituel viden i dit energiarbejde
At rumme klienten
At lære at give kropsbehandling
At lære at give sindsro
At lære at undervise klienten i selv at bibeholde roen.
Min vej til sindsro: Udviklingen af behandlingen Sindsro har stået på gennem mange år i tæt samarbejde med den åndelige verden, praktiske erfaringer og ikke mindst en dybere forskning i, hvordan hjernen fungerer – spirituelt set.

Uddannelsen starter en gang om året.

 

Datoer Sindsro 2023

Lørdag/søndag kl. 10:00-17:00
  • 1. weekend 18. og 19. marts 2023
  • 2. weekend 29. og 30. april 2023
  • 3. weekend 27. og 28. maj 2023
  • 4. weekend 24. og 25. juni 2023
  • 5. weekend 19. og 20. august 2023
  • 6. weekend 16.og 17. september 2023
  • 7. weekend 28. og 29. oktober 2023

Pris: 18.000 kr
(Beløbet kan afdrages henover uddannelsens forløb)

Healerskolen

Kronprinsessegade 20A,
(baggården) 2. sal.

DK-1306 København K

Tlf 3391 6814

Email: [email protected]

© Healerskolen 2016