Healing af healerskolens elever

En healingssession starter med en indfølende samtale, hvor der clairvoyant ses ind i klienten og videregives budskaber. I budskaberne vil essensen af ubalancen og healingsteknikkerne fremstå tydeligt. Herefter hvis det findes nødvendig bliver der lavet akupressur, som som regel finder sted , imens klienten sidder på en stol. Selve healing foregår imens klienten ligger på en briks med et tæppe over sig.

Healingsteknikkerne er mange og healeren vil alt efter hvad healeren finder nødvendig bruge den eller dem der skal bruges for at hjælpe optimalt:

Akupressur
Healeren sætter sine fingrespidser fysisk på punkter på klientens krop der har brug for stimulation, åbning og blive forbundet med andre punkter, hvorved der kan komme fri gennemstrømning i kroppen

Chakrahåndshealing
Energetisk healing hvor healere bruger sin hånd eller hænder som kanal til selve healingen. Hånden svæver over kroppen – chakraer/energicentre heales.

Mentalhealing
Der heales mentalt, dvs. uden brug af hænder i din områder som healeren får besked på.

Under mentalhealingen ‘læner healeren sig tilbage’ og lader den åndelige verden (skytsengle, guides & åndelige væsener) tage over, hvorved healingen sætter så præcist, rent og kraftfuldt ind som muligt.

Spejlhealing
Healeren lader sin hånd hvile på det sted på klientens legeme som kalder på opmærksomhed og der heales ved hjælp af rent nærvær, accept og spejling af vibrationer.

I løbet af healingen modtager healeren muligvis budskaber om klienten som videregives efter healingen.

 

Der er gratis healing tirsdage fra kl. 17:00 i Lighthouse, Rømersgade 3, 1., 1362 København V. Kl. 16:45 ligges der en seddel i venterummet hvor man kan skrives sig på. Det er først til mølle princippet.

 

 

Healerskolen

Kronprinsessegade 20A,
(baggården) 2. sal.

DK-1306 København K

Tlf 7020 9035

Man. - tors. kl. 08.00 – 09.00

Email: mail@healerskolen.dk

© Healerskolen 2016